Traiteur in Limburg (Sint-Truiden & Wellen) voor kaasschotels, buffetten & vers vlees

 

Heerlijke schotels en bufetten voor alle gelegenheden!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Traiteur

GMG-Versmarkt te Sint-Truiden, Gelmen en Wellen (Limburg) werkt ook als traiteur en is uw garantie voor service en kwaliteit in vers vlees, charcuterie en barbecue en dit bijna 40 jaar. Voor uw kaasschotels en buffetten kunt u op ons rekenen.
 
Vers, vers en nogmaals vers: dat zijn onze troeven! Service en kwaliteit primeren op alles in GMG-Versmarkt. Een persoonlijke en vriendelijke bediening met familiaal karakter is ons handelskenmerk. Onze slagers, die ook in de winkel staan, zijn meesters in hun vak en expert in het versnijden van vers vlees.
 
Dé specialiteit van GMG-Versmarkt is barbecue (ook verhuur). Ons vlees wordt rechtstreeks van de handelaar in het slachthuis gekocht, op de dag van de slachting, zonder tussenpersonen. Wij kunnen u een ruim aanbod bieden: klaargemaakte barbecueschotels en sauzen, steengrill, fondue of gourmet en steengrill - stonegrill en tepanyaki.
 
Wij zijn eveneens bekend om onze ambachtelijke charcuterie als witte pensen, bloedpensen, gerookt en gezouten spek, paté en kipkap. Naast vers vlees en charcuterie, werd het aanbod uitgebreid met de beste keuze in dagverse groenten, kaas, brood, gebak en bereide gerechten, steeds van de beste kwaliteit.
 
Wij bieden u bereidingen van rund, varken, kalf, lam, paard, wild, kalkoen en kip. Onze traiteurservice gaat van uitgebreide koude buffetten en kaasschotels, tot koude en warme meeneemmaaltijden, pizza’s, pasta, belegde broodjes en Breugheliaans buffet. Ook voor geschenkmanden moet u bij ons zijn.
 
Bezoek GMG-Versmarkt, we durven wedden dat onze toog met verse charcuterie de langste is van de hele streek! Bekijk ook onze weekfolder op onze website voor weekpromoties. U kan tevens bestellen op onze website of ons rechtstreeks contacteren.

Vlees bestellen

Weekpromo's

Spaaractie

Folders

Cadeaushop